zondag 17 maart 2013

Een aantal tips om je eigen mooie lange nagels te creëren

Iedereen wil graag van zichzelf mooi lange nagels!
Zelf ben ik ook bezig met het kweken van mijn eigen nagels:

Ik hoor vaak "hoe doe je dat toch?".
Ik heb voor jullie een aantal tips opeen rijtje gezet:

Tip 1:
Vijl je nagels met een glasvijl
Waarom een glasvijl: Een glasvijl heeft een fijnere structuur dan de gewone vijl, waardoor je de nagelrand heel netjes dicht sealed (afsluit) en daarmee de nagel goed beschermt. 
De gewone vijl is grover en deze beschadigd de nagel juist ipv dat de nagel wordt dicht gesealed, waardoor je juist die randen en haakjes krijgt die je nagel laat breken en scheuren.
En de glasvijl is goed schoon te maken waardoor deze hygiënisch is.

Tip 2:
Vijl je nagels 1 richting uit, ga niet zagen, want ook dan ver oorzaak je de randjes en haakjes die je nagel kwetsbaar maken.

Tip 3:
Draag handschoen als je gaat schoonmaken, met chemische middelen in contact komt en als je in de tuin werkt, hierdoor blijven handen en nagels beschermt!!

Tip 4:
Crème je handen in na iedere wasbeurt, door het handen wassen met water en zeep drogen je handen en nagels uit en worden je nagels breekbaar.

Tip 5:
Smeer je nagels regelmatig in met nagelolie, als je erg zwakke of beschadigde nagels hebt doe dit dan dagelijks!! In nagelolie zitten veelal vitamines en verzorgende olies verwerkt die een extra verzorging geven  aan de nagel.

Tip 6:
Als je echt hele zwakke en breekbare nagels heb gebruik dan ook een nagelverharder, deze verstevigd de nagels.

Tip 7:
Duw dagelijks je nagelriemen terug, dit zorgt ervoor dat je nagels goed kunnen doorgroeien.
Dit gaat het makkelijkst als je net onder de douche vandaan komt, dan zijn ze nog zacht en makkelijk met een bokkepootje terug te duwen.

Tip 8:
De laatste en de belangrijkste tip: Zorg voor een gezonde en gevarieerde voeding, drink voldoende water, want de echte nagelsterkte komt van binnenuit!!!!

Voor goede verzorgende producten en voor een leuke prijs: neem even een kijkje bij Helen's Nails  (als je op Helen's Nails klikt ga je meteen naar de website toe).


Ik hoop dat jullie iets kunnen met deze tips en als er vragen zijn, stel ze gerust!
Bedenk wel dat er wel wat tijd overheen gaat voordat je een beetje nagel heb!

Geen opmerkingen: